Energieleveranciers Nijeholtpade Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nijeholtpade vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Fenor of Vattenfall kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op deze website bekijk je toepasbare informatie en support t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nijeholtpade

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nijeholtpade? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook schenken enkele bedrijven een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €80 – €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Zelhem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aardig moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nijeholtpade juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gedaan. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nijeholtpade

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van energieleverancieractie.nl kun jij rap energieprijzen Nijeholtpade vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vind eenvoudig de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Harlingen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nijeholtpade?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Nijeholtpade juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nijeholtpade? Nu lees je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 1550 kWh t/m 4050 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: bekijk altijd de condities van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nijeholtpade. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref jij alle tarieven en kleine lettertjes (zoals energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele contract zal worden beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige aanbieder. Doorgaans dien je dit te doen zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan jouw oude leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Nijeholtpade. Ze sturen jou hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Tevens ontvang je de eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “groene stroom Engie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn wind en zon (stroom). De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Weststellingwerf.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Atag, Intergas, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij de energievraag kan verlagen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nijeholtpade

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Nijeholtpade en bespaar op gas en licht!