Energieleveranciers Drachtstercompagnie Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Drachtstercompagnie vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke acties die je niet via de website van o.a. Eneco of Vrijopnaam ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en snel. Op energieleverancieractie.nl vergaar je toepasbare informatie en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Drachtstercompagnie

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Drachtstercompagnie? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens verstrekken flink wat aanbieders een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot €210. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Nijeholtpade.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is nogal een flinke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Drachtstercompagnie september 2023? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarop check je een tabel met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 625 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot UnitedConsumers.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €325 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Drachtstercompagnie

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van onze tool kan je probleemloos energieprijzen Drachtstercompagnie vergelijken. Geef je woongegevens en ook energieverbruik in en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan hiernaast en bekijk onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Westwoud afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Drachtstercompagnie?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Drachtstercompagnie september 2023

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Drachtstercompagnie? Hier vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie + Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 2450 kWh t/m 3300 kWh stroom en 900 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jullie actuele energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: controleer wel de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Drachtstercompagnie. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe organisatie. In deze mail of brief lees je afgesproken prijzen en regelgeving (zoals energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Het werkende energiepakket wordt beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande leverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier speelt de standen door aan jouw oude energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Drachtstercompagnie. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Tevens krijg je te maken met een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “HVC gas“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Smallingerland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Drachtstercompagnie

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Drachtstercompagnie en bespaar op gas en licht!