Energieleveranciers Langelille Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Langelille vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Anode Energie of Qurrent kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Hier vind jij bruikbare informatie en support dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Langelille

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Langelille? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien verstrekken veel organisaties een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 tot €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Ureterp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Langelille juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien check je een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Hier tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Fenor tot UnitedConsumers.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €445 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Langelille

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze tool kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Langelille vergelijken. Voer je adres + stoom/gas verbruik in en selecteer probleemloos de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en check meteen de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Doornenburg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Langelille?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Langelille juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Langelille? Op deze pagina bekijk je een ranglijst van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent gerekend met een verbruik van 1950 kWh t/m 3800 kWh stroom en 950 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Langelille. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. In deze mail of brief tref jij de prijzen en voorwaarden (zoals aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie huidige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Normaal gesproken doe je dit iets voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier stuurt de standen door naar de eerdere aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Langelille. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarnaast ontvang jij een eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “energie via HVC“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste maatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Weststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Atag, AWB, Intergas, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Langelille

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Langelille en bespaar op gas en licht!