Energieleveranciers Ureterp Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ureterp vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Energieflex of Innova Energie ontvangt. Overstappen gaat simpel en vlug. Hieronder vergaar je handige aanwijzingen en support ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ureterp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ureterp? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en woning. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Verder geven sommige bedrijven een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €100 tot €225. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Erlecom.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aardig moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ureterp mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Nadien doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Op de site check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 750 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle erkende partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Vattenfall.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Ureterp

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van energieleverancieractie.nl kun je onmiddellijk energieprijzen Ureterp vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en zoek moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en bekijk snel de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Nigtevecht afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ureterp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Ureterp mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ureterp? Op deze website lees je een aantal van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice en natuurlijk Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE op basis van een verbruik van 1850 kWh t/m 4250 kWh stroom en 1300 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: controleer ten alle tijde de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Ureterp. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen aanbieder. Hierin bekijk jij de prijzen en condities (bijvoorbeeld netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige contract wordt stopgezet. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Ureterp. Hiervoor krijg je een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Bovendien krijg je een eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “ervaringen Engie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Opsterland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, Vaillant, Remeha, AWB of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw energieconsumptie weet te verkleinen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Ureterp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Ureterp en betaal minder voor gas en licht!