Energieleveranciers Erlecom Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Erlecom vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld DELTA en Vandebron kunt vinden. Overstappen van energie gaat simpel en zonder problemen. Op de site doorzoek jij praktische details en support t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Erlecom

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Erlecom? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: energieconsumptie en adres. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens gunnen enkele leveranciers een hoge welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 tot +/- €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Oosthem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Erlecom mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens tref jij een opsomming met de goedkoopste energiecontracten. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Essent tot en met NLE.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €275 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Erlecom

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van de vergelijker kunnen jullie meteen energieprijzen Erlecom vergelijken. Geef je woongegevens en ook stoom/gas verbruik in en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en achterhaal à la minute de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Zegge afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Erlecom?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Erlecom mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Erlecom? Op deze pagina bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 2500 kWh t/m 4450 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de condities van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Erlecom. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen aanbieder. Daarin vind je de prijzen en regelgeving (denk hierbij aan regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude energiepakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Erlecom. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarbij krijg je te maken met de eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Energieflex abonnement“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Ubbergen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Nefit, Vaillant, Intergas, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag kunt minderen kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Erlecom

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Erlecom en betaal minder voor gas en licht!