Energieleveranciers Landerum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Landerum vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale acties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Budget Energie of Vandebron kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind jij functionele toelichtingen en handreikingen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Landerum

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Landerum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden enkele organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €95 – €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Uitwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over best een gecompliceerde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Landerum mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 725 m³
2 personen 2.425 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Landerum

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van de vergelijker kun jij snel energieprijzen Landerum vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en zoek onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Donderen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Landerum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Landerum mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Landerum? Hieronder vind jij een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice + Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE gerekend met een verbruik van 2200 kWh tot 3400 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: check ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Landerum. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende maatschappij. Hierin vind je afgesproken prijzen en extra regels (zoals aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je verhuizen? Jij zult dan dikwijls het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Landerum. Je kunt rekenen op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarbij krijg jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “energie via Energieflex“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Terschelling.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Atag, AWB, Nefit, Intergas of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij de energievraag kunt minderen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Landerum

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Landerum en betaal minder voor gas en licht!