Energieleveranciers Uitwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Uitwijk vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale acties die je niet via de website van onder andere Energieflex en Powerpeers ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en prettig. Hier vind je functionele gegevens en support t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Uitwijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Uitwijk? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Tevens verstrekken veel organisaties een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 tot €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Epe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Uitwijk juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Dan check je een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Advies nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hier bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €365 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Uitwijk

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze speciale vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen Uitwijk vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan rechts en achterhaal onmiddellijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Nieuwpoort afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Uitwijk?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Uitwijk juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Uitwijk? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een aantal van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco maar uiteraard ook Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 1550 kWh – 3750 kWh stroom plus 950 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check wel de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Uitwijk. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde organisatie. In dit schrijven lees je de geldige tarieven en condities (zoals aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf dikwijls het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaliter doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Uitwijk. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Voorts krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “ervaringen De Vastelastenbond“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Woudrichem.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, Vaillant, Intergas, AWB of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je jouw eigen verbruik kunt minderen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Uitwijk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Uitwijk en bezuinig op gas en licht!