Energieleveranciers Nieuwpoort Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwpoort vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Fenor of Pure Energie kan scoren. Overstappen gaat handig en prettig. Op deze pagina doorzoek jij praktische gegevens en tips bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuwpoort

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuwpoort? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woning. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien bieden sommige bedrijven een hoge welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €130 – €225. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Zandvoort.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwpoort februari 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Nadien tref jij een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Hier bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met NLE.

Besparen op de energienota

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwpoort

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze speciale vergelijker kan men direct energieprijzen Nieuwpoort vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere aanbieder? Dit vind je in de merkpagina. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vind eenvoudig de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hapert afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Nieuwpoort?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Nieuwpoort februari 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Nieuwpoort? Onder dit stukje doorzoek jij een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio op basis van een verbruik van 2500 kWh t/m 3100 kWh stroom en 1150 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Nieuwpoort. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe aanbieder. In dit schrijven lees je de prijzen en extra regels (denk hierbij aan leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan dikwijls het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar je voormalige leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Nieuwpoort. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Ook incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “energie-aanbieder Cogas“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Molenwaard.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Vaillant, Intergas of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik reduceert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Nieuwpoort

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Nieuwpoort en bezuinig op gas en licht!