Energieleveranciers Lage Zwaluwe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lage Zwaluwe vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Energieflex en NLE kan scoren. Het oversluiten gaat simpel en snel. Hier lees je functionele feiten en adviezen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lage Zwaluwe

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Lage Zwaluwe? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroomverbruik en locatie. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook geven de meeste bedrijven een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 t/m €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Uithoorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een aardig gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lage Zwaluwe mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hier check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot Powerpeers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €425 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lage Zwaluwe

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze speciale vergelijker kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Lage Zwaluwe vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en achterhaal onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Doezum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lage Zwaluwe?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Lage Zwaluwe mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Lage Zwaluwe? Op deze pagina lees je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall maar ook Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 1550 kWh t/m 4200 kWh stroom en 850 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: doorzoek altijd de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Lage Zwaluwe. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de geselecteerde leverancier. Daarin bekijk jij de overeengekomen kosten en regelgeving (zoals leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jullie werkende contract zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige leverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Lage Zwaluwe. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarnaast ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “energie via DELTA“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Drimmelen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Atag, AWB, Vaillant, Remeha of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie reduceert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Lage Zwaluwe

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Lage Zwaluwe en bespaar op gas en licht!