Energieleveranciers Laag-Keppel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Laag-Keppel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Huismerk Energie of Vrijopnaam kunt vinden. Overstappen van energie gaat makkelijk en prettig. Op deze pagina vergaar je toepasbare feiten en adviezen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Laag-Keppel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Laag-Keppel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook gunnen flink wat maatschappijen een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €100 tot €200. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Uffelte.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Laag-Keppel april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met relevante energiecontracten. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze website bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 750 m³
2 personen 2.125 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot Vrijopnaam.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €355 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Laag-Keppel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Laag-Keppel vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in, en vind rap de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zekere leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en signaleer rap de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Dodewaard afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Laag-Keppel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Laag-Keppel april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Laag-Keppel? Op deze website vind je een ranglijst van meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie en natuurlijk Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 3500 kWh stroom en 900 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: bekijk wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Laag-Keppel. Nadat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieleverancier. Hierin tref je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (denk hierbij aan aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Je lopende energiepakket wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe maatschappij. In de meeste gevallen moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Laag-Keppel. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verhogen. Voorts incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “energie via Anode Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle leveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties halen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Bronckhorst.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Atag, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Laag-Keppel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Laag-Keppel en bezuinig op gas en licht!