Energieleveranciers Koningsbosch Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Koningsbosch vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve kortingsacties die men standaard niet bij aanbieders zoals De Vastelastenbond en Leon Zeewolde kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en rap. Op deze pagina vind jij nuttige details en support bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Koningsbosch

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Koningsbosch? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: energieverbruik en woning. Ook moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook verstrekken veel aanbieders een flinke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €100 tot +/- €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Tirns.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Koningsbosch mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een tabel met relevante energiebedrijven. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze website vind je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan Innova Energie.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Koningsbosch

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan je binnen no-time energieprijzen Koningsbosch vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en zoek vlug de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal direct de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Delfzijl afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Koningsbosch?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Koningsbosch mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Koningsbosch? Op deze pagina bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers berekend met een consumptie van 2000 kWh tot 3200 kWh stroom en 1050 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: bekijk ten alle tijde de voorschriften van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Koningsbosch. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind je de prijzen en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieaanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Koningsbosch. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Bovendien ontvang jij een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “energie van E.ON“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Echt-Susteren.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Atag, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Koningsbosch

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Koningsbosch en bespaar op gas en licht!