Energieleveranciers Kolham Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kolham vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle unieke welkomstacties die je niet via de website van bedrijven als Energiedirect.nl en Vattenfall kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat handig en vlug. Op deze website vind jij bruikbare toelichtingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kolham

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Kolham? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en postcode. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden sommige leveranciers een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot +/- €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Tienray.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kolham mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Vervolgens volgt een tabel met de beste energiebedrijven. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Essent tot aan Qwint.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €375 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Kolham

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze tool kan men binnen no-time energieprijzen Kolham vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en bekijk onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en ontdek vlug de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Deil afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kolham?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Kolham mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Kolham? Hier doorzoek jij een lijstje met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco en natuurlijk ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 1600 kWh tot 4400 kWh stroom plus 1150 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: check altijd de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Kolham. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde leverancier. Daarin bekijk jij de kosten en kleine lettertjes (denk aan energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Dat huidige energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Kolham. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Tevens incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “energie van Allure Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Slochteren.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Atag, Vaillant, AWB, Nefit of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je het verbruik van energie kunt minderen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Kolham

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Kolham en bespaar op gas en licht!