Energieleveranciers Deil Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Deil vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke acties die jij via de sites van bijvoorbeeld Allure Energie of UnitedConsumers kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en vlug. Op de site doorzoek jij functionele details en adviezen ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Deil

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Deil? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien verstrekken veel organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €140 tot €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Netterden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Deil juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop check je een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Jij kiest à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Eneco tot Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Deil

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels energieleverancieractie.nl kun jij eenvoudig energieprijzen Deil vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en ontdek vlug de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Warmond afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Deil?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Deil juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Deil? Op deze website check je een aantal van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Essent maar ook ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 1850 kWh t/m 3600 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Deil. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energieaanbieder. Hierin bekijk jij afgesproken prijzen en regelgeving (onder andere opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je oude contract zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans gebeurt dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Deil. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarnaast krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Enduris actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Geldermalsen.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Atag, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie reduceert kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Deil

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Deil en bespaar op gas en licht!