Energieleveranciers Tienray Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tienray vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Energieflex en UnitedConsumers kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en snel. Hier vind je praktische feiten en adviezen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tienray

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Tienray? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroom consumptie en woning. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien verstrekken sommige maatschappijen een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 tot €250. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ees.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aanzienlijk moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tienray april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna doorzoek je een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle grote organisaties vergelijken. Van DELTA tot Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €475 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Tienray

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze zoekmachine kun je binnen no-time energieprijzen Tienray vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en zoek meteen de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Klik dan op site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen op deze pagina en vergelijk onmiddellijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Netterden afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Tienray?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Tienray april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Tienray? Op energieleverancieractie.nl vind jij een ranglijst van standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1900 kWh tot 3400 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: check wel de kleine lettertjes van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Tienray. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende aanbieder. Daarin vind je de prijzen en bijkomende kosten (denk aan leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende gas & licht pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Dikwijls gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Tienray. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Tevens incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “contract afsluiten bij Westland Infra“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Horst aan de Maas.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je het verbruik van energie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tienray

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Tienray en bezuinig op gas en licht!