Energieleveranciers Koarnjum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Koarnjum vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek unieke aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Eneco of Pure Energie kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en snel. Op deze website lees je bruikbare aanwijzingen en handreikingen ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Koarnjum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Koarnjum? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens gunnen de meeste maatschappijen een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €155 tot €230. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Thesinge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Koarnjum april 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Nadien check je een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.875 kWh 625 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle erkende providers vergelijken. Van E.ON tot aan Innova Energie.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €465 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Koarnjum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze zoekmachine kun je onmiddellijk energieprijzen Koarnjum vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en bekijk eenvoudig de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in De Zilk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Koarnjum?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Koarnjum april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Koarnjum? Hieronder bekijk je een ranglijst van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 2050 kWh tot 3650 kWh stroom en 700 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: doorzoek zeker even de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Koarnjum. Als je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieaanbieder. Daarin tref je de kosten en extra regels (denk hierbij aan netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? Jij zult dan gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande maatschappij. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energiemaatschappij geeft dit door aan de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Koarnjum. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts krijg jij een overzicht + eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “prijzen vergelijken van Enduris“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Leeuwarderadeel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Atag, Vaillant, Nefit, AWB of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw eigen verbruik weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Koarnjum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Koarnjum en betaal minder voor gas en licht!