Energieleveranciers De Zilk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Zilk vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Engie of Powerpeers kan afsluiten. Overstappen gaat handig en rap. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij praktische gegevens en support t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Zilk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Zilk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieverbruik en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Controleer maar de energie jaarrekening: leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder verstrekken de meeste maatschappijen een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 tot €260. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Neerijnen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Zilk juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Dan vind je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke providers vergelijken. Van Anode Energie tot Vandebron.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €435 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Zilk

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze zoekmachine kun jij à la minute energieprijzen De Zilk vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Klik dan op site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vergelijk rap de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Wapserveen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Zilk?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in De Zilk juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in De Zilk? Hieronder lees je een lijstje met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE, Pure Energie + Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 1900 kWh t/m 4150 kWh stroom en 1150 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: achterhaal zeker even de voorwaarden van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Zilk. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieleverancier. Hierin lees jij de prijzen en extra regels (denk hierbij aan opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Het vorige pakket wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Doorgaans gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de overstap. Jouw aanstaande energiemaatschappij geeft dit door aan de eerdere maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in De Zilk. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Ook ontvang je de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “UnitedConsumers actie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Noordwijkerhout.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Intergas, Remeha, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in De Zilk

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in De Zilk en betaal minder voor gas en licht!