Energieleveranciers Wapserveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wapserveen vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Fenor en NLE kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind jij toepasbare feiten en support voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wapserveen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Wapserveen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Ook gunnen flink wat maatschappijen een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €150 – €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Grashoek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om best een flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wapserveen juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Aansluitend tref jij een overzicht met relevante energiebedrijven. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.200 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot Oxxio.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €375 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wapserveen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze zoekmachine kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Wapserveen vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en bekijk rap de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en bekijk meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Oostwoud afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Wapserveen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Wapserveen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Wapserveen? Op energieleverancieractie.nl vind je een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 3350 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer wel de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Wapserveen. Als je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieaanbieder. Daarin bekijk je de geldige tarieven en voorwaarden (bijvoorbeeld energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie werkende contract wordt beëindigd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieaanbieder. In de regel dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, echter soms ook tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan jouw oude maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Wapserveen. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarbij ontvangen jullie een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “stroom en gas van Leon Zeewolde“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zon en wind (energie). Het gros van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Westerveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Vaillant, Remeha, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wapserveen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Wapserveen en betaal minder voor gas en licht!