Energieleveranciers Thesinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Thesinge vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere Energiedirect.nl en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina bekijk je bruikbare gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Thesinge

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Thesinge? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieverbruik en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast geven de meeste aanbieders een royale welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €160 tot €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Een-West.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Thesinge juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Aansluitend doorzoek je een lijst met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze website vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle bekende providers vergelijken. Van Allure Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Thesinge

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. de vergelijker kan jij probleemloos energieprijzen Thesinge vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en kies binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check onmiddellijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Neerijnen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Thesinge?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Thesinge juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Thesinge? Op deze website vind jij een lijstje met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie met een verbruik van 1550 kWh – 4350 kWh stroom en 950 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: check zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Thesinge. Nadat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande organisatie. In dit schrijven lees je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” maatschappij. Normaliter moet dit vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstap. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Thesinge. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarbij krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “contract afsluiten bij Vandebron“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Ten Boer.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, Intergas, AWB, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie minimaliseert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Thesinge

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Thesinge en betaal minder voor gas en licht!