Energieleveranciers Klimmen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Klimmen vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Fenor en Qurrent ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en snel. Hieronder vind je handige aanwijzingen en adviezen ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Klimmen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Klimmen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woonplaats. Bovendien moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren de meeste aanbieders een flinke welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €155 t/m €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Terneuzen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Klimmen juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een lijst met de goedkoopste energiecontracten. Je treft direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 675 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Innova Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €255 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Klimmen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze zoekmachine kun je probleemloos energieprijzen Klimmen vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en zoek rap het goedkoopste contract. Meer details over een zeker contract? Bekijk dan de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en signaleer onmiddellijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in De Veenhoop afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Klimmen?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Klimmen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Klimmen? Op deze website check je een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 2200 kWh tot 4450 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: achterhaal wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Klimmen. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande leverancier. In deze mail of brief tref je de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Dat oude pakket zal worden beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande maatschappij. Meestal dien je dit te doen zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Klimmen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Tevens incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “prijzen vergelijken van Qurrent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de leveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Voerendaal.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Atag, Remeha, Intergas, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Klimmen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Klimmen en bespaar op gas en licht!