Energieleveranciers De Veenhoop Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Veenhoop vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van onder andere Engie of Leon Zeewolde kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en rap. Op energieleverancieractie.nl vind jij praktische informatie en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Veenhoop

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Veenhoop? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dat bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren de meeste maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €120 tot +/- €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Nagele.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aardig ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Veenhoop mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan volgt een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op deze website detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 625 m³
2 personen 2.250 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke providers vergelijken. Van Fenor tot en met Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €255 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Veenhoop

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun je binnen no-time energieprijzen De Veenhoop vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en zoek à la minute het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en achterhaal eenvoudig de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Walem afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Veenhoop?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in De Veenhoop mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in De Veenhoop? Op deze website bekijk je een tabel met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE + Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2100 kWh tot 2850 kWh stroom en 1350 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: check wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in De Veenhoop. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieaanbieder. Hierin vind je de geldige tarieven en kleine lettertjes (denk aan aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele pakket zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in De Veenhoop. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Ook krijg jij een eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “NLE actie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Smallingerland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, Nefit, Remeha of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij de energievraag reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in De Veenhoop

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in De Veenhoop en bezuinig op gas en licht!