Energieleveranciers Kilder Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kilder vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel speciale welkomstacties die men standaard niet bij bedrijven als Anode Energie en NLE kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl vergaar je praktische informatie en hulp ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kilder

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Kilder? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: energieconsumptie en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Tevens geven de meeste leveranciers een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 tot €240. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Terband.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kilder mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna volgt een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Advies nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle bekende providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Kilder

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij energieleverancieractie.nl kun jij meteen energieprijzen Kilder vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en selecteer ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en signaleer direct de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in De Moer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kilder?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Kilder mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Kilder? Op energieleverancieractie.nl check je een tabel met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers op basis van een verbruik van 1900 kWh – 4500 kWh stroom en 1050 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: doorzoek uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Kilder. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe organisatie. Daarin bekijk je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (denk aan energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende energiepakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Kilder. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Tevens incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “prijzen vergelijken van Innova Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Montferland.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, Remeha, AWB, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Kilder

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Kilder en bespaar op gas en licht!