Energieleveranciers De Moer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Moer vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Energiedirect.nl en Powerpeers ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze pagina vergaar je bruikbare gegevens en tips t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Moer

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Moer? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens geven sommige organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot +/- €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Muiderberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aanzienlijk ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Moer mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna doorzoek je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.375 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle bekende providers vergelijken. Van Budget Energie tot aan MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €285 per jaar.

A la minute overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Moer

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun jij rap energieprijzen De Moer vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en zoek eenvoudig het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal direct de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Waardhuizen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in De Moer?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in De Moer mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in De Moer? Nu bekijk je een lijstje met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Oxxio met een verbruik van 2500 kWh tot 3550 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: check wel de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Moer. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande maatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk aan energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Jouw werkende energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in De Moer. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Voorts ontvang jij een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Engie actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Loon op Zand.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Intergas, Atag, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw eigen verbruik minimaliseert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in De Moer

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in De Moer en bespaar op gas en licht!