Energieleveranciers Jonkersvaart Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jonkersvaart vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. De Vastelastenbond of Powerpeers kunt gebruiken. Het oversluiten gaat moeiteloos en rap. Op de site doorzoek jij functionele details en handreikingen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Jonkersvaart

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Jonkersvaart? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Deze bepalen maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast schenken sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €80 tot €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Stolwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jonkersvaart mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Dan vind je een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo rond gemaakt. Problemen bij het schatten van jullie energieverbruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle populaire partijen vergelijken. Van Allure Energie tot Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €495 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Jonkersvaart

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. de vergelijker kun jij moeiteloos energieprijzen Jonkersvaart vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en kies meteen de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde leverancier? Selecteer dan site van de leverancier. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Collendoorn afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Jonkersvaart?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Jonkersvaart mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Jonkersvaart? Nu check je een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 2000 kWh – 4300 kWh stroom plus 800 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Jonkersvaart. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan zie je de overeengekomen kosten en voorwaarden (zoals vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat werkende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd zo’n week voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Jonkersvaart. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Daarbij krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “energie vergelijken bij HVC“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Bijna alle energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Marum.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, AWB, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Jonkersvaart

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Jonkersvaart en bespaar op gas en licht!