Energieleveranciers Jisp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jisp vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle speciale kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Fenor en Powerpeers kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina vind je nuttige toelichtingen en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Jisp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Jisp? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroomverbruik en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden sommige maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €105 – €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Stiens.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om nogal een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jisp mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle grote organisaties vergelijken. Van E.ON tot Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €245 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Jisp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze tool kan men binnen no-time energieprijzen Jisp vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en selecteer onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zeker pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en achterhaal direct de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Clinge afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Jisp?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Jisp mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Jisp? Nu vind je een lijstje met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent en natuurlijk Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers op basis van een verbruik van 2050 kWh tot 3400 kWh stroom en 900 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: bekijk altijd de opgestelde regels van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Jisp. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de gekozen organisatie. In deze mail of brief bekijk jij de kosten en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat vorige gas & licht pakket wordt opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan de “vroegere” aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Jisp. Ze sturen jou hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarbij krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “energie vergelijken bij Fenor“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energie-aanbieders doen hier aan mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Wormerland.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Remeha, AWB, Atag, Nefit of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Jisp

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Jisp en betaal minder voor gas en licht!