Energieleveranciers Clinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Clinge vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Anode Energie of NLE kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze website vind je praktische toelichtingen en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Clinge

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Clinge? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en woning. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €185 tot +/- €230. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Middelaar.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Clinge mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het invoeren van jouw verbruik? Hieronder bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle grote organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot MAIN Energie.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €425 per jaar.

Gelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Clinge

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze tool kan jij eenvoudig energieprijzen Clinge vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vergelijk ogenblikkelijk de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Vlierden afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Clinge?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Clinge mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Clinge? Nu vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE, Eneco maar uiteraard ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2400 kWh tot 2700 kWh stroom plus 800 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: achterhaal wel de condities van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Clinge. Als het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Hierin bekijk je de prijzen en condities (denk aan leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Het oude contract wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de nieuwe leverancier. Doorgaans doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan jouw “oude” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Clinge. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verlagen. Ook krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “E.ON welkomstkorting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Hulst.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Atag, Nefit, AWB, Remeha of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Clinge

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Clinge en betaal minder voor gas en licht!