Energieleveranciers Middelaar Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Middelaar vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle speciale welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Anode Energie en Vandebron kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en vlug. Hier vind jij handige gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Middelaar

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Middelaar? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: energieverbruik en adres. Daarnaast moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren sommige organisaties een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €120 t/m €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Westernieland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Middelaar september 2023? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een tabel met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.175 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Middelaar

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze speciale vergelijker kun je binnen no-time energieprijzen Middelaar vergelijken. Voer je adres + verbruiksgegevens in, en vind à la minute het goedkoopste pakket. Meer weten over een zeker contract? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en ontdek eenvoudig de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Gasteren afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Middelaar?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Middelaar september 2023

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Middelaar? Onder dit stukje vind jij een lijstje met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Greenchoice, Eneco, Essent en ook Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers berekend met een consumptie van 2150 kWh tot 2850 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Middelaar. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief vind je de overeengekomen kosten en voorwaarden (denk hierbij aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jullie werkende contract zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier speelt de standen door aan je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Middelaar. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Tevens krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “energieleverancier Anode Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Mook en Middelaar.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Nefit, Atag, Intergas, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Middelaar

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Middelaar en betaal minder voor gas en licht!