Energieleveranciers Jirnsum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jirnsum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Eneco en Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en snel. Op deze website doorzoek jij handige gegevens en tips t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Jirnsum

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Jirnsum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en locatie. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast hanteren sommige leveranciers een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €120 tot €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Stevensweert.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is nogal een gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jirnsum mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle bekende providers vergelijken. Van E.ON tot Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Jirnsum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar contract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Jirnsum vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en zoek snel het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vind meteen de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Castricum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Jirnsum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Jirnsum mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Jirnsum? Op de site vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 1900 kWh t/m 3050 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Let op: controleer ten alle tijde de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Jirnsum. Nadat het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen organisatie. In deze mail of brief vind jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie oude contract wordt stopgezet. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd vlak voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstap. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan de eerdere maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Jirnsum. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarnaast krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “energie vergelijken bij Engie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. De meeste maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Leeuwarden.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Remeha, AWB, Intergas, Vaillant of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij de energievraag kunt terugdringen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Jirnsum

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Jirnsum en betaal minder voor gas en licht!