Energieleveranciers IJsselstein Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in IJsselstein vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van bijv. Clean Energy of HVC kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en probleemloos. Hier bekijk je nuttige details en support bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier IJsselstein

Wat is het beste adres voor goedkope energie in IJsselstein? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en woning. Verder moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren veel maatschappijen een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €175 tot €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Stavenisse.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in IJsselstein april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna tref jij een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hier detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Innova Energie.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in IJsselstein

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen IJsselstein vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en selecteer probleemloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vergelijk direct de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Buren afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in IJsselstein?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in IJsselstein april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in IJsselstein? Onder dit stukje check je een ranglijst van standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 2050 kWh – 4250 kWh stroom en 800 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: check wel de voorwaarden van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in IJsselstein. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de gekozen energiemaatschappij. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en condities (denk aan leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het lopende energiepakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. Doorgaans moet dit vlak voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier geeft dit door aan jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in IJsselstein. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarbij ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “overstappen naar Enduris“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente IJsselstein.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Remeha, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Utrecht.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in IJsselstein

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in IJsselstein en bezuinig op gas en licht!