Energieleveranciers Stavenisse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stavenisse vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals De Vastelastenbond of Vattenfall kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en probleemloos. Op deze website vind jij functionele feiten en tips t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Stavenisse

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Stavenisse? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dat bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast gunnen sommige aanbieders een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €80 tot +/- €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Diffelen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stavenisse mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarna doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je vindt zo direct de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Energieflex tot aan Qwint.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Stavenisse

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door de vergelijker kan jij moeiteloos energieprijzen Stavenisse vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en kies moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en signaleer meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Meeuwen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Stavenisse?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Stavenisse mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Stavenisse? Op de site check je een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice maar uiteraard ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 2000 kWh tot 4450 kWh stroom en 950 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: bekijk zeker even de condities van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Stavenisse. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan lees je de geldige tarieven en condities (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het lopende energiecontract zal worden opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energiemaatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Stavenisse. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Ook krijg je een eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “overstapbonus Vandebron“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Tholen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, AWB, Intergas of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw energieconsumptie weet te beperken heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Stavenisse

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Stavenisse en betaal minder voor gas en licht!