Energieleveranciers Meeuwen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Meeuwen vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Essent en Vandebron kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vind je handige gegevens en adviezen ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Meeuwen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Meeuwen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroom consumptie en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren de meeste organisaties een hoge welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €185 tot €250. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Wesepe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Meeuwen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time geregeld. Moeite bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 675 m³
2 personen 2.175 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Engie tot Vattenfall.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €415 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Meeuwen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van de vergelijker kan je onmiddellijk energieprijzen Meeuwen vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en zoek onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en check rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Gaanderen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Meeuwen?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Meeuwen mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Meeuwen? Nu doorzoek jij een lijstje met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Eneco, NLE, Greenchoice + ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 3400 kWh stroom en 1100 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Meeuwen. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde aanbieder. In deze mail of brief zie je de prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je vorige energiepakket zal worden beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieleverancier. Dikwijls doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. De nieuwe energiemaatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Meeuwen. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Voorts krijgen jullie de eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “vergelijk Oxxio“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Aalburg.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Nefit, Remeha, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Meeuwen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Meeuwen en bespaar op gas en licht!