Energieleveranciers Buren Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Buren vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij bijv. E.ON en MAIN Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en snel. Hier vind je functionele details en handreikingen ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Buren

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Buren? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens verstrekken veel leveranciers een gulle welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €140 tot €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Meeuwen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om nogal een flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Buren april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend volgt een overzicht met relevante energie aanbieders. Je treft onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Hier bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 650 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire partijen vergelijken. Van Essent tot aan HVC.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Buren

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door de vergelijker kun je snel energieprijzen Buren vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusstoom/gas verbruik in en selecteer à la minute het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek meteen de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Vierhouten afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Buren?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Buren april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Buren? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco + Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 2050 kWh tot 3800 kWh stroom en 1050 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check uiteraard de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Buren. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Hierin tref jij de prijzen en bijkomende kosten (zoals opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd vlak voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieaanbieder communiceert dit weer richting de eerdere energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Buren. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Voorts ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “UnitedConsumers korting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn zon en wind (energie). Veel van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Buren.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Atag, Vaillant, Intergas, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag reduceert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Buren

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Buren en bespaar op gas en licht!