Energieleveranciers IJsselmuiden Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in IJsselmuiden vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Anode Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Het oversluiten gaat handig en is zo gepiept. Op de site bekijk je functionele aanwijzingen en handreikingen ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier IJsselmuiden

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in IJsselmuiden? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken veel aanbieders een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 – €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Startenhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in IJsselmuiden juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Nadien doorzoek je een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op de site detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 600 m³
2 personen 2.375 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot en met Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in IJsselmuiden

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Aan de hand van de vergelijker kun jij snel energieprijzen IJsselmuiden vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en bekijk binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check direct de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Burdaard afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in IJsselmuiden?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in IJsselmuiden juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in IJsselmuiden? Op energieleverancieractie.nl vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie en ook Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent berekend met een consumptie van 1750 kWh – 3250 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: check wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in IJsselmuiden. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen leverancier. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Dat huidige energiecontract zal worden beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Dikwijls gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in IJsselmuiden. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Daarnaast ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “overstappen naar Stedin“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Kampen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Nefit, Atag, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in IJsselmuiden

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in IJsselmuiden en bezuinig op gas en licht!