Energieleveranciers Idskenhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Idskenhuizen vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt snel de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van onder andere Engie of Leon Zeewolde kan scoren. Het oversluiten gaat simpel en is zo gepiept. Op deze website vind je bruikbare informatie en hulp ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Idskenhuizen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Idskenhuizen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken flink wat leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €185 tot €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken St. Jacobiparochie.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Idskenhuizen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien check je een tabel met de meest voordelige energie aanbieders. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle populaire providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Idskenhuizen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via de vergelijker kan jij snel energieprijzen Idskenhuizen vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en signaleer meteen de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Buinerveen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Idskenhuizen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Idskenhuizen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Idskenhuizen? Op deze website check je een opsomming met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall + ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie op basis van een verbruik van 2000 kWh t/m 2550 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: bekijk zeker even de voorwaarden van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Idskenhuizen. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieleverancier. In deze mail of brief zie je de kosten en regelgeving (denk hierbij aan vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Je actuele pakket zal worden beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Idskenhuizen. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Voorts krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “overstappen naar Qurrent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente De Friese Meren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Remeha, Nefit, Intergas, AWB of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Idskenhuizen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Idskenhuizen en betaal minder voor gas en licht!