Energieleveranciers St. Jacobiparochie Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in St. Jacobiparochie vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve acties die jij niet via de normale weg bij o.a. E.ON en Vattenfall ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en is zo gepiept. Op deze website doorzoek jij toepasbare gegevens en handreikingen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier St. Jacobiparochie

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in St. Jacobiparochie? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energienota. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren de meeste maatschappijen een hoge welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €185 – €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Didam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is best een flinke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in St. Jacobiparochie februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna vind je een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van jouw verbruik? Hieronder vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Energieflex tot MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in St. Jacobiparochie

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij probleemloos energieprijzen St. Jacobiparochie vergelijken. Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in en selecteer eenvoudig het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vergelijk vlug de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Mechelen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in St. Jacobiparochie?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in St. Jacobiparochie februari 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in St. Jacobiparochie? Op deze website vind jij een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers op basis van een verbruik van 1900 kWh – 3600 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: doorzoek wel de condities van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in St. Jacobiparochie. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven lees je alle tarieven en regelgeving (denk aan energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat oude gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaal gesproken het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. Doorgaans dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstap. De nieuwe aanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in St. Jacobiparochie. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Voorts krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “overstapbonus Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente het Bildt.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Vaillant, Atag, Nefit, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik weet te beperken heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in St. Jacobiparochie

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in St. Jacobiparochie en betaal minder voor gas en licht!