Energieleveranciers Hulst Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hulst vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Essent en Leon Zeewolde ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vind je praktische aanwijzingen en hulp ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hulst

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Hulst? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren de meeste maatschappijen een royale welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot +/- €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Spijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hulst juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna volgt een opsomming met de beste energiecontracten. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 personen 2.175 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Eneco tot HVC.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €485 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hulst

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze tool kun jij moeiteloos energieprijzen Hulst vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en kies meteen de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zeker pakket? Klik dan op site van de leverancier. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en ontdek binnen no-time de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Bruinisse afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hulst?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Hulst juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Hulst? Op deze website doorzoek jij een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers berekend met een consumptie van 1500 kWh t/m 2650 kWh stroom en 1300 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: controleer ten alle tijde de condities van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Hulst. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieaanbieder. In dit schrijven zie je de overeengekomen kosten en extra regels (zoals regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige aanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de dag van overstappen. De toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Hulst. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarbij ontvangen jullie een eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “overstappen naar Leon Zeewolde“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Hulst.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Nefit, AWB, Vaillant of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie minimaliseert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hulst

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Hulst en bespaar op gas en licht!