Energieleveranciers Huissen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Huissen vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke acties die jij via de sites van onder andere DELTA en HVC ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder lees je toepasbare gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Huissen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Huissen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren de meeste aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €150 tot +/- €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Spanga.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Huissen april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hier bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 600 m³
2 personen 2.375 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke providers vergelijken. Van DELTA tot UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Huissen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze speciale vergelijker kunnen jullie à la minute energieprijzen Huissen vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en selecteer moeiteloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Klik dan op website van de aanbieder. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vergelijk binnen no-time de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Bronnegerveen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Huissen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Huissen april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Huissen? Op deze pagina doorzoek jij een opsomming met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Essent, Greenchoice en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 2400 kWh tot 2700 kWh stroom plus 1050 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: achterhaal altijd de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Huissen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen leverancier. Hierin tref jij de prijzen en condities (denk hierbij aan leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het vorige gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. In de regel moet dit een paar dagen voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Huissen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Daarnaast krijg je een overzicht + eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “overstappen naar Essent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Bijna alle energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Lingewaard.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, Vaillant, Nefit, AWB of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Huissen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Huissen en bezuinig op gas en licht!