Energieleveranciers Spanga Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spanga vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Energiedirect.nl of Powerpeers kan scoren. Het oversluiten gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Hieronder vind je bruikbare aanwijzingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Spanga

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Spanga? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien verstrekken veel aanbieders een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 tot +/- €225. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Den Dolder.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spanga juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot en met HVC.

Besparen op de energienota

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Spanga

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze zoekmachine kan men probleemloos energieprijzen Spanga vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en kies vlug de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer direct de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Mariënvelde afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Spanga?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Spanga juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Spanga? Op deze website doorzoek jij een lijstje met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers op basis van een verbruik van 1950 kWh tot 4000 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: controleer uiteraard de condities van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Spanga. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde maatschappij. Hierin bekijk jij de prijzen en condities (onder andere leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw oude pakket wordt beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de meeste gevallen moet dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Spanga. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Ook ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “overstapbonus E.ON“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Weststellingwerf.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, AWB, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik vermindert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Spanga

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Spanga en bespaar op gas en licht!