Energieleveranciers Den Dolder Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Dolder vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle unieke aanbiedingen die je niet via de website van onder andere De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en is zo gepiept. Hier doorzoek jij praktische informatie en hulp bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Den Dolder

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Den Dolder? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en locatie. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Bovendien gunnen enkele aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €105 tot +/- €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Nieuw Scheemda.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Dolder mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met relevante energieleveranciers. Jij kiest handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van jullie energieverbruik? Hieronder bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.350 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Den Dolder

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van de vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Den Dolder vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en zoek meteen het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker pakket? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen op deze pagina en check binnen no-time de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Wateringen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Den Dolder?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Utrecht)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Den Dolder mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Den Dolder? Hier doorzoek jij een opsomming met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, Essent, Greenchoice, NLE en ook Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1650 kWh tot 2950 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: achterhaal altijd de condities van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Den Dolder. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energieleverancier. In dit schrijven vind je de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat vorige gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan doorgaans het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande leverancier. Dikwijls doe je dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe aanbieder geeft dit door aan jouw oude energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Den Dolder. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts incasseer jij een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “DELTA actietarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Zeist.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Vaillant, Remeha, Nefit, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Den Dolder

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Den Dolder en bespaar op gas en licht!