Energieleveranciers Bronnegerveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bronnegerveen vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve kortingsacties die men standaard niet bij bijv. Energiedirect.nl en Qurrent kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en vlug. Hier vind jij praktische gegevens en support bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bronnegerveen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Bronnegerveen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met factoren als: energieconsumptie en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren enkele aanbieders een gulle welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €110 t/m €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Mariënvelde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bronnegerveen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan volgt een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 600 m³
2 personen 2.250 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle bekende providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Qwint.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Bronnegerveen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van energieleverancieractie.nl kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Bronnegerveen vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en zoek direct het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk à la minute de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Veere afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Bronnegerveen?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Bronnegerveen juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Bronnegerveen? Op energieleverancieractie.nl vind jij een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall, Essent + Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2450 kWh t/m 3100 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Bronnegerveen. Wanneer je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe maatschappij. Daarin lees jij de geldige tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jouw werkende gas en stroom pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de regel het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Bronnegerveen. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens ontvang jij de eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “DELTA korting“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Remeha, Intergas, Vaillant of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Bronnegerveen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Bronnegerveen en betaal minder voor gas en licht!