Energieleveranciers Horst Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Horst vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale acties die je niet via de website van o.a. Energiedirect.nl of Vandebron kunt gebruiken. Overstappen gaat moeiteloos en is zo gepiept. Hier vind je nuttige aanwijzingen en hulp bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Horst

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Horst? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en postcode. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren de meeste aanbieders een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Sommelsdijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Horst juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Jij kiest direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Energieflex tot en met HVC.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Horst

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze speciale vergelijker kun jij onmiddellijk energieprijzen Horst vergelijken. Voer je adres + gas/licht inschatting in en bekijk rap de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind meteen de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Broek op Langedijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Horst?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Horst juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Horst? Hieronder lees je een ranglijst van veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco, NLE maar ook Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1750 kWh – 3600 kWh stroom en 700 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: doorzoek uiteraard de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Horst. Zodra jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je afgesproken prijzen en extra regels (onder andere leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude energiepakket zal worden beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energieleverancier. In de meeste gevallen gebeurt dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Horst. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarnaast ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “overstappen naar De Vastelastenbond“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Horst aan de Maas.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, Atag, Nefit of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je het verbruik van energie weet te verkleinen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Horst

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Horst en bespaar op gas en licht!