Energieleveranciers Broek op Langedijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Broek op Langedijk vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Huismerk Energie en Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en zonder problemen. Op deze website lees je toepasbare aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Broek op Langedijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Broek op Langedijk? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Verder moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien bieden de meeste maatschappijen een royale welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €120 tot €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Maren-Kessel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aardig flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Broek op Langedijk mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop volgt een lijst met de meest voordelige energiecontracten. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Tips gebruiken bij het schatten van jouw verbruik? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle populaire providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Innova Energie.

Besparen op de energienota

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €435 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Broek op Langedijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze tool kan men à la minute energieprijzen Broek op Langedijk vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en kies onmiddellijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker contract? Bekijk dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en signaleer meteen de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Veen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Broek op Langedijk?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Broek op Langedijk mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Broek op Langedijk? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een ranglijst van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall en natuurlijk Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie op basis van een verbruik van 1550 kWh t/m 2750 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check altijd de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Broek op Langedijk. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de nieuwe organisatie. In dit schrijven tref jij de prijzen en regelgeving (onder andere regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Je werkende pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieaanbieder. Meestal moet dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstapdatum. De nieuwe leverancier speelt de standen door aan jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Broek op Langedijk. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast krijg je te maken met een eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “Cogas aanbieding“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Langedijk.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Atag, Remeha, AWB, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Broek op Langedijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Broek op Langedijk en bezuinig op gas en licht!