Energieleveranciers Hooglanderveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hooglanderveen vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Essent of Pure Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Op deze website doorzoek jij bruikbare gegevens en support voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hooglanderveen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Hooglanderveen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dit bepaalt slechts ten dele de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien gunnen sommige organisaties een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €165 t/m €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Smallebrugge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hooglanderveen juni 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan check je een opsomming met de beste energie aanbieders. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hier vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Engie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Dit scheelt je zo €435 per jaar.

A la minute overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Hooglanderveen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze tool kan je direct energieprijzen Hooglanderveen vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruik in, en zoek snel het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en achterhaal meteen de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Breezanddijk afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Hooglanderveen?

 1. Geef jouw postcode door (Utrecht)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Hooglanderveen juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hooglanderveen? Op deze pagina lees je een tabel met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall en ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2050 kWh t/m 4500 kWh stroom plus 950 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: check wel de voorschriften van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Hooglanderveen. Zodra jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan lees jij de kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Dat oude contract wordt beëindigd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd iets voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Hooglanderveen. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Ook ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “Enduris voor gas en stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Amersfoort.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Utrecht.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag vermindert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Hooglanderveen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Hooglanderveen en bezuinig op gas en licht!