Energieleveranciers Breezanddijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Breezanddijk vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Eneco en Pure Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat eenvoudig en zonder problemen. Op deze website bekijk je bruikbare aanwijzingen en hulp ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Breezanddijk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Breezanddijk? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woning. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook gunnen de meeste maatschappijen een royale welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €125 – €285. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Maastricht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Breezanddijk juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Aansluitend vind je een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze pagina tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Eneco tot aan Powerpeers.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Breezanddijk

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van de vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Breezanddijk vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en zoek direct de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vind eenvoudig de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Vaassen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Breezanddijk?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Breezanddijk juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Breezanddijk? Op de site vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Essent, NLE, Pure Energie en ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers op basis van een verbruik van 2400 kWh tot 3650 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Breezanddijk. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energiemaatschappij. In dit schrijven lees jij de overeengekomen kosten en extra regels (onder andere netbeheerkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jouw lopende contract wordt stopgezet. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. In de regel dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige leverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Breezanddijk. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “UnitedConsumers aanbieding“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Atag, Intergas, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik vermindert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Breezanddijk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Breezanddijk en betaal minder voor gas en licht!