Energieleveranciers Holtheme Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Holtheme vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die je niet via de website van bijv. Essent en Pure Energie kunt vinden. Overstappen gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze website lees je bruikbare feiten en support voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Holtheme

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Holtheme? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot €265. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Sint Philipsland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Holtheme juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Nadien tref jij een lijst met beschikbare energiemaatschappijen. Jij kiest direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Hier vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.150 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Engie tot UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €295 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Holtheme

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van de vergelijker kun jij direct energieprijzen Holtheme vergelijken. Vul postcode + huisnummer & stoom/gas verbruik in en vind direct de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en achterhaal vlug de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Born afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Holtheme?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Holtheme juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Holtheme? Hieronder check je een tabel met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 1550 kWh tot 3850 kWh stroom en 1000 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Holtheme. Zodra het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe aanbieder. Hierin lees jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk aan aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Je huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan jouw oude energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Holtheme. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Bovendien incasseren jullie de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Energieflex voor gas en stroom“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Hardenberg.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Holtheme

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Holtheme en bezuinig op gas en licht!