Energieleveranciers Hoek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hoek vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke acties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Clean Energy en Vandebron kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en probleemloos. Op deze pagina vind je handige feiten en hulp bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hoek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Hoek? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gasverbruik en adres. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Verder gunnen enkele maatschappijen een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €115 tot €255. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Sint Anthonis.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hoek april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Daarna check je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze website vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Fenor tot en met Vrijopnaam.

Vind het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €305 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hoek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. energieleverancieractie.nl kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Hoek vergelijken. Geef je woongegevens + gas/licht inschatting in en zoek eenvoudig de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal binnen no-time de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Boer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hoek?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Hoek april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Hoek? Onder dit stukje check je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall, Eneco maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 2050 kWh t/m 2900 kWh stroom plus 850 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: bekijk zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Hoek. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande aanbieder. Daarin tref je de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige pakket wordt opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige aanbieder. In de regel gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Hoek. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Ook incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Endinet Groep voor gas en licht“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Terneuzen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hoek

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Hoek en bezuinig op gas en licht!