Energieleveranciers Heveadorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heveadorp vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bedrijven als De Vastelastenbond en Vandebron kunt vinden. Het oversluiten gaat makkelijk en rap. Op de site bekijk je handige informatie en adviezen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Heveadorp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Heveadorp? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en postcode. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energiekosten. Dat beslaat slechts deels je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het telt allemaal mee. Daarnaast verstrekken de meeste organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €185 – €225. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Schraard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over best een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heveadorp mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je treft handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Problemen bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.975 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Heveadorp

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. de vergelijker kun jij meteen energieprijzen Heveadorp vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en bekijk snel de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vind vlug de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Bladel afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Heveadorp?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Heveadorp mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Heveadorp? Onder dit stukje bekijk je een tabel met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco en ook Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers met een verbruik van 2000 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: bekijk zeker even de voorschriften van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Heveadorp. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde aanbieder. Hierin zie jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw huidige contract zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Dikwijls moet dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Heveadorp. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarbij krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “HVC voor gas en licht“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Renkum.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heveadorp

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Heveadorp en betaal minder voor gas en licht!