Energieleveranciers Bladel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bladel vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Eneco en Vattenfall kan scoren. Het oversluiten gaat handig en probleemloos. Op deze website doorzoek jij bruikbare informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bladel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Bladel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroom consumptie en locatie. Ook moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook verstrekken sommige organisaties een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €165 tot €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Linden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aanzienlijk flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bladel februari 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Dan volgt een opsomming met de beste energie aanbieders. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle grote organisaties vergelijken. Van Energieflex tot aan Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €295 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bladel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze tool kun jij snel energieprijzen Bladel vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook stoom/gas verbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Klik dan op de overkoepelende merksite. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en check ogenblikkelijk de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Tinallinge afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Bladel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Bladel februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Bladel? Nu bekijk je een tabel met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Vattenfall + Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1800 kWh tot 3150 kWh stroom en 850 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check ten alle tijde de condities van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Bladel. Wanneer het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe leverancier. Hierin lees je de prijzen en kleine lettertjes (zoals energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jullie lopende gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Bladel. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Ook ontvangen jullie een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Energieflex variabel tarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers doen hier aan mee. De leveranciers importeren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Bladel.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Atag, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Bladel

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Bladel en bezuinig op gas en licht!