Energieleveranciers Tinallinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tinallinge vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke acties die jij niet via de normale weg bij onder andere Budget Energie of Pure Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en snel. Op energieleverancieractie.nl vergaar je functionele toelichtingen en support voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Tinallinge

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Tinallinge? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens verstrekken enkele maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €185 tot €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Eesveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tinallinge juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Nadien doorzoek je een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Op deze website vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.450 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.000 m³

Complete vergelijking

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot Leon Zeewolde.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

A la minute overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Tinallinge

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze tool kan je moeiteloos energieprijzen Tinallinge vergelijken. Vul jouw locatie + gas/licht inschatting in en vind probleemloos de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal eenvoudig de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Niehove afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Tinallinge?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Tinallinge juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Tinallinge? Nu check je een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 2400 kWh t/m 2900 kWh stroom en 750 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: check ten alle tijde de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Tinallinge. Zodra je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energiemaatschappij. In dit schrijven tref jij de kosten en voorwaarden (denk hierbij aan opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie huidige gas & licht pakket wordt beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Doorgaans moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Tinallinge. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “contract afsluiten bij Coteq Netbeheer“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Winsum.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Nefit, Remeha, Atag, Intergas of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tinallinge

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Tinallinge en betaal minder voor gas en licht!