Energieleveranciers Eesveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eesveen vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale acties die jij via de sites van o.a. Allure Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Het oversluiten gaat gemakkelijk en snel. Op deze pagina bekijk je toepasbare feiten en support t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eesveen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Eesveen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en adres. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren flink wat leveranciers een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €105 – €255. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Oirlo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om nogal een moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eesveen april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien tref jij een tabel met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 personen 2.375 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eesveen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze zoekmachine kan men vlug energieprijzen Eesveen vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Witte Paarden afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Eesveen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Eesveen april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Eesveen? Nu check je een tabel met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Eneco en natuurlijk ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 1650 kWh – 4250 kWh stroom en 900 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Eesveen. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen maatschappij. Hierin lees jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele gas & licht pakket wordt opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaliter wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Eesveen. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Bovendien incasseren jullie een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Cogas stroom“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Steenwijkerland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Nefit, Remeha, Intergas, Atag of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je het verbruik van energie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Eesveen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Eesveen en bespaar op gas en licht!