Energieleveranciers Hendrik-Ido-Ambacht Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hendrik-Ido-Ambacht vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Vrijopnaam kunt vinden. Overstappen gaat handig en snel. Hier lees je bruikbare toelichtingen en hulp bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hendrik-Ido-Ambacht

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Hendrik-Ido-Ambacht? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast geven flink wat aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €140 – €275. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Schijf.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hendrik-Ido-Ambacht februari 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een tabel met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 725 m³
2 personen 2.425 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hendrik-Ido-Ambacht

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze tool kan je vlug energieprijzen Hendrik-Ido-Ambacht vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind à la minute de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Berkenwoude afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Hendrik-Ido-Ambacht?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Hendrik-Ido-Ambacht februari 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Hendrik-Ido-Ambacht? Op deze website lees je een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, NLE en ook Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 2150 kWh tot 3400 kWh stroom en 1150 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Belangrijk: achterhaal zeker even de voorschriften van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieleverancier. Hierin zie jij de geldige tarieven en regelgeving (onder andere netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude gas en stroom pakket wordt opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar je voormalige maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Hendrik-Ido-Ambacht. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Daarbij ontvangen jullie een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Enduris overstappen“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, AWB, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Hendrik-Ido-Ambacht en bezuinig op gas en licht!